Orthodontist Jos Buysmans: tandheelkunde op maat van uw glimlach

Implantaten: zo durft u weer te lachen

Maakt u zich zorgen om uw gebit? Of hebt u last van uw kaakgewricht? Kom dan naar het kabinet van orthodontist Jos Buysmans in Hoeselt of Hasselt. Hij plaatst zorgvuldig implantaten en gebruikt de modernste technieken die uw tanden weer perfect op een rijtje zetten. Jos Buysmans houdt daarbij zelfs rekening met de vorm van uw gezicht: zo krijgt u het mooiste resultaat.

 

Mooiere tanden met een onzichtbare beugel

Een gebitscorrectie voor uw tiener? Dan zijn blokjes de beste oplossing. En laat u graag uw eigen tanden corrigeren? Doe dat met een onzichtbare beugel van Invisalign. Of met blokjes op de achterkant van uw tanden – zo ziet niemand ze. Orthodontist Jos Buysmans heeft de technieken perfect onder de knie: hij geeft er zelfs cursussen over in Mexico en de Verenigde Staten.

 

Kaakgewrichtsklachten? 30 jaar ervaring

Vertrouw ze niet, de spotgoedkope oplossingen voor een mooier gebit. Want staat uw onderkaak niet op haar plaats? Dan helpen rechte tanden u nog altijd niet vooruit. Op losse fundamenten bouw je geen huis: dat is al meer dan dertig jaar de gouden stelregel van Jos Buysmans. En hebt u nek- of rugklachten? Gebruik dan een mondstukje, zoals Cristiano Ronaldo en Kim Clijsters.

 

Droomt u van een mooi en functioneel gebit? Vraag het aan orthodontist Jos Buysmans: hij tovert een stralende glimlach op uw gezicht.

Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

 Bereken route